Informatie - Overzicht inschrijvingen - Inschrijvingsformulier


Kortemark Loopt

Info inschrijving Kortemark Loop 2018

 

Op deze website kunt u zich online inschrijven om deel te nemen aan "Kortemark Loopt 2018". U als deelnemer en sportliefhebber van een mooi en gezonde sport heeft zeker geen reden om zich niet spoedig in te schrijven en uw betaling uit te voeren, want wie forfait geeft door omstandigheden krijgt toch de heerlijke pralines wanneer hij/zij op zondag 11 maart 2018 in zaal "De Kouter" te Kortemark zijn startnummer zelf komt afgeven of dit gewoon door een vriend of vriendin laat afgeven. Wie ingeschreven is en zijn betaling heeft uitgevoerd heeft daar recht op!
Let wel: ENKEL DOOR VOORINSCHRIJVING zal u kunnen deelnemen aan Kortemark Loopt, er zijn GEEN DAGINSCHRIJVINGEN mogelijk!

Online inschrijven:

wanneer u op deze website in onze banner-balk bovenaan op "SCHRIJF JE NU IN! KLIK HIER!" klikt, dan komt u onmiddellijk op onze online inschrijvingsformulier terecht die u kunt invullen om zich in te schrijven als deelnemer Kortemark Loopt 2018. De velden die voorzien zijn van "*" zijn verplicht in te vullen velden, indien u deze velden niet invult zal uw inschrijving niet kunnen doorgaan.

U bent ingeschreven:

nadat u alle nodige gegevens juist hebt ingevuld, klikt u op de knop verzenden en zult u het volgende op uw scherm zien verschijnen zoals onderstaande voorbeeld:
 


Beste Descan Guido,

u schreef zich nu in voor de reeks: 20 km met volgende gegevens.

Uw adresgegevens zijn: Kortemarklooptstraat 101 te 8610 Kortemark.
Uw geslacht: man.
Uw geboortejaar: 1961.

Dank u vriendelijk daarvoor, uw online inschrijving is goed verlopen en voltooid!

Op onze website van Kortemark Loopt onder rubriek (INSCHIJVINGEN - Overzicht inschrijvingen) kunt u trouwens nazien of uw online ingevulde gegevens ook in de lijst met alle ingeschreven deelnemers voorkomt.

Wanneer u in deze lijst voorkomt is dit dan ook een bevestiging dat u als deelnemer bent ingeschreven!

Vergeet dan ook zeker NIET uw betaling via uw bankinstelling nog uit te voeren! Van zodra uw betaling is waargenomen door onze penningmeester, pas dan zal uw startnummer aan u worden toegekend!

Uw startnummer kunt u daarna pas waarnemen op onze website!

Onze betalinggegevens zijn:

rekening begunstigde (IBAN): BE50 7380 2907 0518
BIC begunstigde: KREDBEBB
van Kortemark Loopt.

Deze gegevens kunt u ook op onze website terug vinden onder rubriek:
BETALEN.

Alvast de sportieve groeten en tot zondag 11 maart 2018!

Na uw online inschrijven:

het is raadzaam van zodra u uw inschrijving online hebt ingevoerd, deze even na te zien of u in de lijst voorkomt op onze website onder rubriek "Overzicht inschrijvingen". Staan uw gegevens in deze lijst, dan bent u correct ingeschreven en rest u alleen nog uw betaling uit te voeren. Indien uw gegevens NIET in de lijst voorkomen, dan is het raadzaam uw online inschrijving even opnieuw proberen uit te voeren en daarna terug even te controleren of u al dan niet in de lijst bent terecht gekomen. Bent u na uw tweede poging er niet in geslaagd zich in te schrijven, niet getreurd: stuur via e-mail uw gegevens door naar webmaster@kortemarkloopt.be, wij zorgen dan voor het nodige om uw inschrijving correct te laten verlopen!

Mijn startnummer:

van zodra onze penningmeester via onze bankinstelling uw betaling heeft waargenomen, pas dan zal uw startnummer als deelnemer aan u worden toegekend. Zolang u uw betaling niet uitgevoerd hebt, krijgt u nog geen startnummer! Van zodra onze penningmeester uw betaling heeft bevestigd, pas dan krijgt u automatisch uw startnummer toegekend. U kunt uw startnummer nakijken op deze website onder rubriek "Overzicht inschrijvingen". Het is wel mogelijk dat u dit meermaals even moet nakijken tot uw nummer verschijnt, afhankelijk de tijdstip controle lijsten betalingen! De nodige gegevens betaling kunt u vinden onder rubriek: "Betalen".

Foutje gemaakt:

hebt u per ongeluk bij het online inschrijven een foutje gemaakt en in een bepaalde regel een verkeerd gegeven ingevuld of moeten er gegevens worden aangepast, aarzel dan niet en stuur een e-mail met de juiste gegevens naar volgend e-mailadres: webmaster@kortemarkloopt.be! Uw gegevens worden dan ook zo spoedig mogelijk door ons aangevuld en of aangepast op onze database!