Kortemark Loopt
Foto's
 

Op deze pagina kunt u genieten van de vele mooie foto's die gemaakt zijn geweest van onze vier edities Kortemark Loopt. We danken van harte de vele personen die daar hun tijd hebben ingestopt om het maken van deze mooie foto's en ook om het online te plaatsen ervan op hun eigen website! We hopen natuurlijk dat op onze volgende editie van Kortemark Loopt ook vele foto's zullen kunnen gemaakt worden en dat deze foto's nu heel lang nog te bekijken zullen zijn, het is ook vanzelfsprekend dat er op een bepaalde tijdstip deze foto's van het web zullen verdwijnen. We zullen dan ook op deze pagina de linken ervan verwijderen en of aanpassen.

 
Foto's editie 11 maart 2018. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto's editie 26 februari 2017. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto's editie 28 februari 2016. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto's editie 22 februari 2015. 
 

Beste bezoekers,

Alle foto's die we mochten ontvangen, dit van MMI-basschool Kortemark en ook van Esther Craeye staan nu online. Via onderstaande linken kunt u deze gaan bekijken. Kortemark loopt dankt ook tevens Koen Cornette om zijn mooie filmmontage die hij bij iedere editie van Kortemark Loopt maakt, Focus-WTV om hun reportage en ook niet te vergeten Noël Desender uit Eernegem die de reeks 5, 10 en 20km in beeld heeft gebracht met een hele mooie reeks aan foto's. We danken ook de pers waarvoor Kurt Desplenter op pad is geweest.

 
 

* Kortemark Loopt 2015 zullen we alvast niet snel vergeten! Met het mooie weer, schitterende deelnemer, supporters en ook met de komst van tv-zender Focus-WTV hebben we het genoegen u hun videofragment aan te bieden op onze website en te bekijken via YouTube. Klik hier om naar de pagina te surfen. Dit beeldmateriaal is getoond geweest op WTV-Focus op zondag 22 februari 2015.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
Foto's editie 23 februari 2014. 
 

* Noël Desender uit Eernegem heeft mooie foto's van de 5km, 10km & 20km online geplaatst op zijn website om deze te bekijken, waarvoor onze dank!
Klik HIER om deze foto's te bewonderen.

 

* Enkele foto's van de kidsrun Kortemark Loopt 2014, namelijk de kidsrun algemeen dit met dank aan Greta & Antoon. Klik HIER om deze pagina te openen en te bewonderen!

 

* Enkele foto's van de kidsrun Kortemark Loopt 2014, namelijk de kidsrun kleuters dit met dank aan Greta & Antoon. Klik HIER om deze pagina te openen en te bewonderen!

 

* Enkele foto's van de kidsrun Kortemark Loopt 2014, namelijk de kidsrun 1ste graad dit met dank aan Greta & Antoon. Klik HIER om deze pagina te openen en te bewonderen!

 

* Enkele foto's van de kidsrun Kortemark Loopt 2014, namelijk de kidsrun 2de graad dit met dank aan Greta & Antoon. Klik HIER om deze pagina te openen en te bewonderen!

 

* Enkele foto's van de kidsrun Kortemark Loopt 2014, namelijk de kidsrun 3de graad dit met dank aan Greta & Antoon. Klik HIER om deze pagina te openen en te bewonderen!

 

* Enkele foto's van Kortemark Loopt 2014 dit met dank aan Luc. Klik HIER om deze pagina te openen en te bewonderen!

 

* Enkele foto's van Kortemark Loopt 2014 dit met dank aan Piet Craeye. Klik HIER om deze pagina te openen en te bewonderen!

 

* Enkele foto's van Kortemark Loopt 2014 van de 5km. Klik HIER om deze pagina te openen en te bewonderen!

 

* Enkele foto's van Kortemark Loopt 2014 van de prijsuitreiking 5km de miniemen, cadetten en scholieren. Klik HIER om deze pagina te openen en te bewonderen!

 

* Enkele foto's van Kortemark Loopt 2014 van de prijsuitreiking 10km. Klik HIER om deze pagina te openen en te bewonderen!

 

* Een 333 foto's van Kortemark Loopt 2014, genomen door Geert Coens van de reeks 10km. Klik HIER om deze pagina te openen en te bewonderen!

 
 
Foto's editie 24 februari 2013. 
 

* Enkele foto's van de kidsrun Kortemark Loopt 2013 met dank aan Greta & Antoon. Klik HIER om deze pagina te openen en te bewonderen!

 

* Enkele foto's van de kidsrun deel 2 Kortemark Loopt 2013 met dank aan Greta & Antoon. Klik HIER om deze pagina te openen en te bewonderen!

 

* Enkele foto's van de kidsrun deel 3 Kortemark Loopt 2013 met dank aan Greta & Antoon. Klik HIER om deze pagina te openen en te bewonderen!

 

* Enkele foto's van de 10km Kortemark Loopt 2013 met dank aan Greta & Antoon. Klik HIER om deze pagina te openen en te bewonderen!

 

* Enkele foto's van de 20km Kortemark Loopt 2013 met dank aan Greta & Antoon. Klik HIER om deze pagina te openen en te bewonderen!

 

* Nog enkele foto's van de 20km Kortemark Loopt 2013 met dank aan Ann Vanneste. Klik HIER om deze pagina te openen en te bewonderen!

 

* Nog verschillende foto's van Kortemark Loopt 2013 met dank aan Koen (MMI Kortemark). Klik HIER om deze pagina te openen en te bewonderen!

 
 
Foto's editie 26 februari 2012. 
 

* Noël Desender uit Eernegem heeft momenteel een 220-tal mooie foto's van de 5km en de 20km online geplaatst op zijn website om deze te bekijken, waarvoor onze dank!
Klik HIER om de foto's van de 5km te bewonderen
en klik HIER om de foto's van de 20km.
De foto's zijn trouwens gemaakt zijn door zijn zoon Jeroen!

 

* Enkele foto's van de prijsuitreiking Kortemark Loopt 2012 met dank aan Greta & Antoon. Klik HIER om deze pagina te openen en te bewonderen!

 

* Enkele foto's van Kortemark Loopt 2012 met dank aan Nel Devoghel. Klik HIER om deze pagina te openen en te bewonderen!

 
* Kurt Desplenter heeft mooie reeks foto's gemaakt die zeker te bekijken waard is. Klik HIER om de pagina met foto's te openen en te bekijken. Veel kijkplezier!
 
 
Foto's editie 27 februari 2011. 
 

* Kurt Desplenter heeft mooie reeks foto's gemaakt die zeker te bekijken waard is. Klik HIER om de pagina met foto's te openen en te bekijken. Veel kijkplezier!

 

* Op de website van acsodibrug kunt u een fotocollage die gemaakt is door Erik Denyft & Gil Delecluse bekijken van Kortemark Loopt 2011. Klik HIER om deze website te bezoeken en de foto's te bekijken, waarvoor onze dank en veel kijkplezier!

 

* Foto's gemaakt door Lucien Decaesstecker, een medewerker van Kortemark Loopt is ook in actie geweest om enkele beelden op de gevoelige plaat vast te leggen. Klik HIER om deze pagina te openen en te bewonderen!

 

* Noël Desender uit Eernegem heeft mooie foto's gemaakt van de 5km en de 20km en op zijn website geplaatst om deze te bekijken, waarvoor onze dank! Klik HIER om de foto's van de 5km te bewonderen en klik HIER om de foto's van de 20km te bewonderen!

 

Indien u bemerkt dat er een link niet meer werkt, dan kunt u deze aan ons mede delen via "Contact" op deze website.